Ministar turizma na svečanom otvorenju Valamar Isabella Island Resort

Slika /arhiva/mint.jpg

Ministar turizma Darko Lorencin, 9. lipnja, sudjelovat će na otvorenju Valamar Isabella Island Resort 4* na otoku Sveti Nikola u Poreču. 

Okupljanje na otoku počinje između 16.30 i 17.00 sati, dok će službena ceremonija otvorenja biti u 19.30 sati.

Valamar je već godinama prepoznat kao jedan od najvećih investitora u hrvatskom turizmu. U posljednjih 12 godina uložio je oko dvije milijarde i 400 milijuna kuna u obnovu i podizanje kvalitete svojih proizvoda i usluga. S ciljem podizanja konkurentnosti proizvoda i usluga i jačanja tržišne pozicije, Valamar je u protekle tri godine udvostručio udio smještajnih jedinica u segmentu 4* i 5* na 25 posto te je u prošloj godini nastavio s velikim ciklusom ulaganja u repozicioniranje portfelja prema višim kategorijama.

Najveći ovogodišnji investicijski projekt luksuzni je obiteljski Valamar Isabella Island Resort 4* na otoku Sveti Nikola kod Poreča. Ukupni kapacitet resorta je 334 smještajne jedinice (sobe, apartmani, studija) u koje je ukupno uloženo oko 250 milijuna kuna. Valamar Isabella Island Resort 4* pružit će smještaj za gotovo 800 gostiju, dok će se otoku zaposliti oko 250 radnika. 
 



Najave