Ministar turizma na otvorenju projekta „Turizam inovacija"

Slika /arhiva/mint.jpg

POZIV ZA NOVINARE

Ministar turizma Darko Lorencin, prisustovat će otvorenju projekta „Turizam inovacija“, koji će se održati u četvrtak, 12. ožujka 2015. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu (dvorana 7) s početkom u 9 sati. Projekt „Turizam inovacija“ napravljen je u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije s ciljem informiranja i prikazivanja što je potrebno da bi se pokrenuo posao u hrvatskom turizmu te o novim trendovima u turizmu.

U sklopu svečanog otvorenja projekta u četvrtak 12. ožujka, uz ministra  Darka Lorencina pozdravni govor će održati i dekan Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, prof. dr. sc. Lajoš Žager, pročelnik Katedre za turizam, prof. dr. sc. Darko Prebežac i voditeljica projekta Simona Musić, Hrvatska studentska asocijacija.

U nastavku dana održat će se panel diskusija predstavnika turističkih zajednica Slavonskog Broda, Varaždina, Umaga i Zagreba, gdje će se razgovarati o novostima u hrvatskom turizmu i promoviranju posebnih oblika turističkih ponuda. Završno predavanje prvoga dana projekta, o inovacijama u turizmu koje su neophodne za razvoj turističkih proizvoda i produljenje turističke sezone, bit će održano od strane predstavnika Agencije za investicije i konkurentnost.

U petak 13. ožujka, koji je ujedno drugi dan projekta, glavna riječ bit će o inovacijama u hotelijerstvu i ugostiteljstvu te kulturno zabavnim događajima. Predavanja će održati predstavnici Hotela Lone, Green on movementa, Ultra i Fresh Island Festivala te Motovun Film Festivala i Embassy Films, produkcijske kuće koja radi na popularnoj televizijskoj seriji „Igra prijestolja“.



Najave