Ministar turizma Darko Lorencin na Weekend Media Festivalu

Slika /arhiva/mint.jpg

Ministar turizma Darko Lorencin sudjelovat će na Weekend Media Festivalu kao jedan od sugovornika na okruglom stolu (panelu) pod radnim nazivom „If You haven't Been to Croatia, You're F***ing Idiot“. Osim ministra, sugovornici na panelu će biti i Meri Matešić (direktorica Glavnog ureda HTZ-a), Tomislav Popović (Maistra), Željko Kukurin (Istraturist) i Peter Radovich Jr (CBS, USA), dok će moderator panela biti Romina Knežić (Nova TV).

(21. rujna 2013. u 11.15 sati, stara TDR-ova tvornica u Rovinju, Obala V. Nazora 1)

Glavna tema okruglog stola usko je vezana uz turizam u Hrvatskoj te će se govoriti o Strategiji razvoja hrvatskog turizma do 2020. godine, Strateškom marketinškom planu, komunikacijskoj strategiji u turizmu, inozemnoj promociji i ulozi medija u procesu promocije, ali i o sadašnjim rezultatima i trendovima. Također, sugovornici će raspravljati o dojmu koji Hrvatska kao domaćin ostavlja svojim gostima i odgovarati na brojna druga zanimljiva pitanja o destinacijama i turističkoj ponudi.

Weekend Media Festival (WMF) festival je medija, kreativnosti i novih poslovnih modela te mjesto okupljanja brojnih profesionalaca koji razmjenjuju informacije i ideje. Ovogodišnji WMF šesti je po redu i održava se od 19. do 22. rujna u Rovinju.



Najave