Ministar turizma Damir Bajs u Vukovaru i Iloku

Slika /arhiva/vucedol-j.jpg

Ministar turizma Damir Bajs i predsjednik Hrvatske turističke zajednice na sastanku Stožera koordinacijskog odbora projekta "Volim Hrvatsku", u Vukovaru i Iloku 13. i 14. ožujka 2008.

Prema planu projekta 'Volim Hrvatsku', drugi sastanak Stožera održat će se u četvrtak 13. ožujka 2008. godine u Iloku, hotel Dunav. Na dnevnom redu sastanka je realizacija dosadašnjih te priprema nadolazećih aktivnosti iz projekta 'Volim Hrvatsku'.

Domaćin ovog sastanka je Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije, koja će za turističke djelatnike i predstavnike medija organizirati posjet i razgledavanje turističkih objekata u čije je opremanje grad Ilok uložio znatna sredstva.

Ministar turizma i predsjednik Hrvatske turističke zajednice Damir Bajs, u nazočnosti državnih tajnika za turizam Branka Grgića i Ive Muje, gradonačelnice grada Vukovara Zdenke Buljan, direktora Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Nike Bulića te turističkih novinara i direktora županijskih turističkih zajednica zasadit će, 14. ožujka 2008. godine, autohtone vrste dendroflore u park šumi Adica u Vukovaru i time obilježiti početak aktivnosti iz projekta „Volim Hrvatsku“.



Pisane vijesti