Ministar Ostojić u radnom posjetu Istri i Kvarneru

Slika /arhiva/mint.jpg

POZIV ZA NOVINARE

Ministar turizma Veljko Ostojić će se, u pratnji tajnika Kabineta Bernarda Zenzerovića, susresti s predstavnicima grada Opatije, gradske turističke zajednice i Liburnia Riviera Hotela u ponedjeljak, 9. travnja 2012., na terasi hotela Kvarner u Opatiji. Teme susreta bit će Uskrsni praznici te aktivnosti i tijek predsezone na ovom području.

Nakon sastanka,u 11 sati, na terasi hotela Kvarner u Opatiji, predviđene su izjave za medije. Istoga dana, ministar će u Gračišću, u pratnji načelnika općine, obići 10. jubilarnu smotru vina središnje Istre, nakon čega su u 14.30 sati u Gračišću predviđene izjave za medije.

U utorak, 10. travnja 2012., ministar Ostojić će posjetiti Poreč, u kojem će obići lokaciju gradilišta hotela Parentium (Zelena laguna, 10,30 sati) te se u 11 sati susresti s predstavnicima turističkog gospodarstva Istarske županije.

Nakon sastanka, ministar će dati izjavu za medije, u 12.30 sati, u Hotelu Molindrio (Zelena laguna) u Poreču.

U nastavku radnog posjeta Istarskoj županiji ministar će nakon 13 sati obići starogradsku jezgru Grada Poreča i obnovljeni vinski podrum Istarske Sabornice, dok će u 15 sati obići turističko naselje Arenaturista – Park Plazu Verudela - te dati izjavu za medije, u 15.30 sati, u Hotelu Park Plaza Histria Pula u Puli.

 

 



Najave