Ministar Lorencin u službenom posjetu Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Slika /arhiva/mint.jpg

Ministar turizma Darko Lorencin, u sklopu službenog posjeta Dubrovačko-neretvanskoj županiji, susrest će se sa županom Dubrovačko-neretvanske županije Nikolom Dobroslavićem, gradonačelnikom Grada Dubrovnika Androm Vlahušićem,   predstavnicima turističkog gospodarstva županije i grada Dubrovnika te obići lokacije investicija u turistički sektor na području Županije.

Izjave za novinare, poslije sastanka s predstavnicima turističkog gospodarstva županije i grada Dubrovnika (petak, 25. 4. 2014., u 10.30 sati, Mala vijećnica Grada Dubrovnika , Pred Dvorom 1).

Nakon sastanka s predstavnicima turističkog gospodarstva, ministar Lorencin će obići turistički kompleks tvrtke Hoteli Dubrovačka Rivijera, a izjave za medije predviđene su u dvorani Bobara u sklopu Hotela Astarea (Šetalište Marka Marojice 40, Mlini), s početkom u 12.00 sati.

Ovom će se prilikom ministar susresti s predstavnicima ACI-ja, s kojima će razgovarati o investicijama u ovoj godini (15.30 sati ACI marina Dubrovnik, Na skali 2, Mokošica) te nazočiti službenom otvorenju hotela Dubrovnik Palace hotelskog lanca Adriatic Luxury Hotels (17.00 sati).



Najave