Ministar Cappelli u radnom posjetu Osječko-baranjskoj županiji: potpisivanje Sporazuma o suradnji na kreiranju i promociji turističkog brenda „Slavonija“

Slika /AA_2018_b-fotke/logos/MINT-hr.jpg
Ministar turizma Gari Cappelli u ponedjeljak, 2. srpnja 2018. godine posjetit će Osječko-baranjsku županiju povodom potpisivanja Sporazuma o suradnji na kreiranju i promociji turističkog branda „Slavonija“.

Tom prigodom, ministar Cappelli održat će i radni sastanak s županom Osječko-baranjske županije, Ivanom Anušićem. Tema sastanka je razvoj cjelogodišnjeg turizma na području Osječko-baranjske županije, ali i cjelokupnog turističkog klastera 'Slavonija' koji okuplja pet slavonskih županija: Vukovarsko-srijemsku, Osječko-baranjsku, Virovitičko-podravsku, Požeško-slavonsku te Brodsko-posavsku.

Uz ministra Cappellija na svečanosti potpisivanja Ugovora o financiranju razvoja turizma Slavonije bit će prisutni i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić te ravnatelj Instituta za turizam Damir Krešić.

Potpisivanje Sporazuma o suradnji na kreiranju i promociji turističkog branda „Slavonija“ održat će se u ponedjeljak, 2. srpnja 2018. godine s početkom u 13:00 sati u prostorijama Osječko-baranjske županije, Trg Ante Starčevića 2, Osijek – crveni salon.

Izjave za medije predviđene su nakon svečanog potpisivanja.

U nastavku dana, ministar Cappelli će obići hotel Lug. Hotel Lug je luksuzni hotel obnovljen i restauriran u stilu tradicionalnih baranjskih kuća smješten u neposrednoj blizini Parka prirode Kopački rit, na samo nekoliko minuta vožnje od poznatog lovišta i dvorca Tikveš.

Obilazak hotela Lug održat će se s početkom u 14:00 sati, Šandora Petefija 64, Lug, Baranja.

Najave