​Ministar Cappelli na 6. forumu lošinjskih iznajmljivača i svečanom otvorenju državnog natjecanja učenika Gastro 2018

Slika /AA_2018_b-fotke/logos/mint2018_1.jpg
Ministar turizma Gari Cappelli u ponedjeljak, 19. ožujka 2018. godine posjetit će Mali Lošinj. Na 6. forumu lošinjskih iznajmljivača pod nazivom „Inovativni privatni“ sudjelovati će u panel raspravi na kojoj će se okupiti sudionici i predstavnici lokalnih i državnih institucija. Panel rasprava u okviru 6. Foruma lošinjskih iznajmljivača održat će se u ponedjeljak, 19. ožujka 2018. godine u 17 sati u Hotelu Bellevue u Malom Lošinju.

S ciljem primjene novih ideja, usluga i proizvoda u unapređenju kvalitete privatnog smještaja, TZG Malog Lošinja u suradnji s Gradom i drugim partnerima, organizira Forum lošinjskih iznajmljivača 'Inovativni privatni'. Cilj Foruma je upoznavanje iznajmljivača s novitetima u turističkoj ponudi, kapitalnim investicijama i ulaganjima na Lošinju, zakonskim regulativama, marketingom privatnog smještaja i drugim informacijama.

U nastavku dana, ministar Cappelli sudjelovati će na svečanom otvaranju 38. državnog natjecanja World Skills Croatia Gastro 2018. Svečano otvorenje 38. državnog natjecanja World Skills Croatia Gastro 2018.  održat će se u 19 sati u Hotelu Bellevue u Malom Lošinju.

Gastro natjecanje učenika srednjih škola ugostiteljsko-turističkih usmjerenja u gastronomskim i hotelijersko-turističkim disciplinama pod nazivom World Skills Croatia Gastro najstarije je natjecanje strukovnih škola u Republici Hrvatskoj. Natjecanje se odvija u pet gastronomskih disciplina te u tri hotelijersko-turističke discipline. Organizatori natjecanja su Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASOO) u suradnji sa Zajednicom ugostiteljsko-turističkih škola i domaćinom Srednjom školom Ambroza Haračića Mali Lošinj.

Najave