Ministar Cappelli na 24. međunarodnom kongresu „Turizam i hotelska industrija 2018.“ u Opatiji

Slika /AA_2018_b-fotke/logos/MINT-hr.jpg
Ministar turizma Gari Cappelli  posjetit će u četvrtak 26. travnja 2018. godine, Opatiju gdje će kao izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske, Andreja Plenkovića, sudjelovati na 24. međunarodnom kongresu „Turizam i hotelska industrija“.
 
Riječ je o bijenalnom međunarodno znanstveno-stručnom kongresu u organizaciji Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci koji se 26. i 27. travnja održava u opatijskom hotelu Ambasador. 

Svečano otvorenje 24. međunarodnog kongresa „Turizam i hotelska industrija – THI 2018. “ održat će se u četvrtak, 26. travnja 2018. s početkom u 10:00 sati, u hotelu Ambasador u Opatiji.
 
Nakon svečanog otvorenja ministar Cappelli će od 10:45 sati sudjelovati u panel raspravi „Identitet i tradicija u razvojnim procesima hrvatskog turizma“.
 
U sklopu ovog kongresa predstavnicima 33 eminentna hotelska i turistička objekta u Republici Hrvatskoj u kojima se provodi dio studijskog programa, mentorirana stručna praksa sastavnica riječkog Sveučilišta, uručit će se „Status stručne baze Sveučilišta u Rijeci“. Riječ je o jedinstvenom institucijskom povezivanju gospodarstva i visokog obrazovanja s ciljem povećavanja konkurentnosti i kompetencija kadrova u turizmu.

Najave