MINISTAR BAJS U ŠIBENSKO-KNINSKOJ ŽUPANIJI - 2. sjednica Povjerenstva za turističku sezonu

Slika /arhiva/siben-kningif

Ministar turizma Damir Bajs sa suradnicima boravit će u Šibensko-kninskoj županiji, gdje će predsjedati 2. sjednicom Povjerenstva Vlade za koordinaciju i praćenje pripremnih aktivnosti za turističku godinu 2008. koja će se održati u hotelskom naselju Solaris, u utorak, 20. svibnja s početkom u 11 sati. Prije sjednice Povjerenstva, u Uredu župana bit će održan sastanak o temi Aktualni turistički trenutak u Šibensko-kninskoj županiji, nakon kojega su predviđene izjave za medije u 10,00 sati. Poslije sjednice Povjerenstva, ministar Bajs obići će Etnoland Dalmati u Pakovom Selu.

Ministar turizma Damir Bajs sa suradnicima boravit će u Šibensko-kninskoj županiji, gdje će predsjedati 2. sjednicom Povjerenstva Vlade za koordinaciju i praćenje pripremnih aktivnosti za turističku godinu 2008. koja će se održati u hotelskom naselju Solaris, u utorak, 20. svibnja s početkom u 11 sati.

Prije sjednice Povjerenstva, u Uredu župana bit će održan sastanak o temi Aktualni turistički trenutak u Šibensko-kninskoj županiji, nakon kojega su predviđene izjave za medije u 10 sati.

Poslije sjednice Povjerenstva, ministar Bajs obići će Etnoland Dalmati u Pakovom Selu.



Najave