MINISTAR BAJS U POSJETU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKOJ ŽUPANIJI

Slika /arhiva/ĐURĐEVAC, 12. svibnja;djurdjevac.gif
POZIV ZA NOVINARE

Ministar turizma Damir Bajs u pratnji državnog tajnika Branka Grgića i suradnika će sutra, u utorak, 12. svibnja 2009., posjetiti Koprivničku-križevačku županiju, gdje će održati radni sastanak o temi „Turistički potencijali Đurđevca i okolica“ s početkom u 10 sati u Hotelu Picok u Đurđevcu, Trg sv. Jurja 6.

Na sastanku će biti riječi o natječaju za izbor „Europske destinacije izvrsnosti“ (EDEN). Prošle je godine podravski grad Đurđevac, koji je svojom „Picokijadom“ najviše zadovoljio kriterije teme natjecanja "Turizam i lokalna nematerijalna baština", proglašen nacionalnim pobjednikom u ovom projektu.

Sastanku, na kojem će biti riječi i o Đurđevačkoj vinskoj cesti, nazočit će zamjenik koprivničko-križevačkog župana Vladimir Šadek, gradonačelnik grada Đurđevca Mladen Roštan, direktor TZ Koprivničko-križevačke županije Zdravka Mihevc, te predsjednik TZ grada Đurđevca Marijan Ružman.

Izjave za novinare predviđene su u 11,30 sati u Hotelu Picok, nakon čega slijedi obilazak vinske ceste-lokacija Mali Kostanj, te otvaranje vidikovca na vinskoj cesti.


Najave