Međunarodni nautički sajam „International Charter Expo 2015 – ICE'15“

Slika /arhiva/ice_15.jpg

Pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore i Grada Opatije, održava se međunarodni nautički sajam „International Charter Expo 2015 – ICE'15“ (Sportska dvorana Marino Cvetković, 6.-8. veljače 2015.). 

Izlaganje na sajmu prijavilo je više od 80 charter kompanija iz 13 različitih svjetskih destinacija, a posjet je potvrdilo 100-tinjak charter agencija iz više od 20 zemalja.

ICE'15 jedinstvena je sajamska priredba u Hrvatskoj i svijetu koja okuplja charter kompanije, charter agencije i agente, rezervacijske sustave te dobavljače roba i usluga relevantnih za yacht charter industriju iz cijelog svijeta. 

Svrha sajamske priredbe je okupljanje svih relevantnih dionika charter turizma na jednom mjestu gdje mogu započeti novu ili unaprijediti postojeću poslovnu suradnju.

Sajamska priredba otvorena je isključivo za poslovne posjetitelje, predstavnike državnih i javnih institucija te medije.

Hrvatska je vodeća yacht charter destinacija na svijetu, a ova sajamska priredba doprinijeti će daljnjem razvoju charter turizma i općenito nautičkog turizma u Hrvatskoj.

www.internationalcharterexpo.com



Najave