Međunarodna turistička burza Natour Adria

Slika /arhiva/120221-natour-adria-L.jpg

Grad Mali Lošinj i TZ grada Malog Lošinja, s partnerom Lošinj Hotels & Villas, domaćin je međunarodnog turističkog sajma za aktivno provođenje slobodnog vremena NATOUR ADRIA, od 24. do 26. travnja 2012. godine. Ovaj međunarodni sajam prvi se put održava u Hrvatskoj, u organizaciji kongresno-marketinške agencije GO.MICE  iz Slovenije.

Svi koji nude sportske turističke programe i aktivni odmor u prirodi, pružatelji smještaja i usluga eko-turizma, kampovi i caravaning centri, ponuđači opreme za sportski turizam i aktivni odmor u prirodi, destinacijske organizacije i različite interesne grupe iz Hrvatske, imaju jedinstvenu priliku predstaviti svoju ponudu mnogim pozvanim gostima iz cijele Europe.

Uz vrijeme predviđeno za poslovne kontakte, program predviđa i zanimljive stručne rasprave, prezentacije, te vrijeme za aktivno druženje i sadržajno upoznavanje turističke ponude Lošinja. To burzu čini osobitim poslovnim događanjem, ali isto tako i zanimljivim i vrijednim studijskim putovanjem.

Uz poslovne sastanke i stručne skupove programom sajma za sudionike su predviđene i brojne prezentacije te sadržajno upoznavanje turističke ponude Hrvatske, posebno Lošinja kao cjelogodišnjeg odredišta.
 



Najave