Dobri trendovi prodaje u Atlasu za Prvi svibanj

Slika /arhiva/Atlas-LL.jpg

Jedan od najvećih hrvatskih i regionalnih organizatora putovanja agencija Atlas za prvosvibanjska putovanja i odmore bilježi dobre trendove prodaje hrvatskim građanima, a većina je aranžmana rasprodana, posebno za europska i daleka odredišta, izvijestili su danas iz te agencije koja posluje u sklopu adriatica.net Grupe.

U segmentu europskih putovanja, autobusnih i zrakoplovom, svi aranžmani su prodani i prije last minute ponuda, a isti trend u Atlasu se nastavlja i u prodaji kasnijih datuma u svibnju i za praznike u lipnju.

U segmentu dalekih putovanja najbolje se prodaju putovanja prema istoku (Azija i Bliski istok), pri čemu veliko zanimanje bilježi Kina, koja je rasprodana prije nekoliko tjedana. Dobro ide i Tajland, te Dubai i Turska.

Na Mediteranu Atlas ponovo bilježi povećano zanimanje za Egipat, ali i za Karpatos i Zakintos u Grčkoj gdje je i dalje najprodavanija destinacija Santorini.

Ove godine uveden aranžman za sjeverni Cipar također se dosta traži i bilježi stalni rast prodaje.

U Hrvatskoj za 1. svibanj, slično kao i za uskrsne blagdane, hrvatski građani najviše traže Jadran i to Istru i Kvarner te sjevernu Dalmaciju. (Hina)



Pisane vijesti