Međunarodna HTI konferencija industrije zdravstvenog turizma

Slika /arhiva/HTI_konf2014.JPG

Međunarodnu HTI konferenciju industrije zdravstvenog turizma (13. i 14. ožujka u HGK, Nova cesta 3-7), zajednički organiziraju HGK i stručna revija Ugostiteljstvo i turizam pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i Ministarstva zdravlja. Ovaj će skup pod nazivom „Uštedama do nove kvalitete“ okupiti ugledne predavače iz zemlje i svijeta koji će govoriti o trendovima u zdravstvenom turizmu, organizaciji, novostima u tehnologiji i znanjima koja spajaju tek naoko nespojive procese, unapređenje kvalitete uz istodobne uštede.

Na otvaranju Konferencije sudjelovat će, uz ministra zdravlja Rajka Ostojića, ministar turizma Darko Lorencin.

Izjave za medije predviđene su nakon uvodnih govora u 10.15 sati, a izjave će dati ministar turizma Darko Lorencin, ministar zdravlja Rajko Ostojić i potpredsjednica HGK za gospodarstvo, međunarodne i EU poslove  Vesna Trnokop-Tanta.

Poseban će blok tema biti posvećen mogućnostima financiranja zdravstvenog turizma kao i poduzetničkim vještinama i procesima upravljanja. Sadržajem i temama i ova je konferencija namijenjena toplicama i specijalnim bolnicama, poliklinikama, dentalnim centrima, hotelskim wellnessima, obrazovnim ustanovama industrije zdravstvenog turizma, proizvođačima i trgovcima koji nude robe i usluge za djelovanje i unapređenje industrije zdravstvenog turizma, pružateljima usluga smještaja, bankama i osiguravajućim kućama kao i javnom sektoru zainteresiranom za razvoj zdravstvenog turizma.

Više informacija na stranici:



Najave