Međimurska županija predstavljena na slovenskoj televiziji

Slika /arhiva/Medimurje-dez-02.jpg

U okviru serije emisija "Hrvaška – dežela mnogih doživetij", jučer je svoju bogatu ponudu predstavila TZŽ Međimurske, gdje je direktor TZ Rudi Grula naglasio kako se Međimurska županija posljednjih godina intenzivno razvija, posebno u ponudi aktivnog odmora s naglaskom na biciklizam, wellness sadržaja te gastro i eno turizma.

Istaknuo je kako su Slovenci uz Austrijance, Nijemce i Mađare njihovi najvjerniji gosti te ih je još jednom pozvao u posjet i boravak u Međimurju. Također, u emisiji je gostovao i direktor Spa&Sport Resorta Sv. Martin na Muri Thomas Temmel, koji je istaknuo jedinstvenost ove destinacije u kontinentalnoj Hrvatskoj, koja u zagrljaju zaštićene prirode gornjeg Međimurja gostima nudi wellness, sport i aktivni odmor, a opet je u blizini urbanih sredina s brojnim zabavno-kulturnim događanjima ili festivalima.

Na kraju televiziskke emisije, slovenskim gledateljima podijeljene su zanimljive nagrade u obliku vikend paketa. Ovime je završena je sezona emisije "Hrvaška – dežela mnogih doživetij", koja je nastala kao plod suradnje predstavništva HTZ-a u Sloveniji i TV Vaš kanal iz Novog Mesta. Direktor predstavništva HTZ-a u Sloveniji Goran Blažić, tom je prigodom izrazio zadovoljstvo učinjenim te još jedanput pozvao sve slovenske goste da posjete koji od hrvatskog bisera za prvomajske praznike te u vrijeme predsezone i sezone.



Pisane vijesti