Marina Novi s najvišom kategorijom "5 sidara"

Slika /AA_2018_b-fotke/logos/marina_novi.png

Novoizgrađena marina Novi u Novom Vinodolskom s 204 veza dobila je najvišu kategoriju za marine i luke nautičkog turizma "5 sidara", doznaje se iz te marine, iz koje ističu da im je rješenje za tu kategoriju stiglo početkom ovog tjedna iz Ministarstva turizma. U povodom takvog rješenja Ministarstva turizma, iz uprave tvrtke-investitora u marinu Novi GPP Mikić d.o.o. iz Omišlja, čiji zaposlenici rade na maritimno-ugostiteljsko-turističkim poslovima u novoizgrađenoj marini, istaknuli su da je taj projekt jedan od mnogih koje je tvrtka GPP Mikić uspjela uspješno realizirati.

"Iznimno smo ponosni na marinu Novi, koja je zasluženo kategorizirana sa "5 sidara", ali to donosi i određenu mjeru obveze i odgovornosti da i ubuduće djelujemo u skladu sa standardima koje smo najviše i sami sebi odredili. Čestitam i našim djelatnicima koji su u ovaj projekt uložili maksimalan trud, iskustvo i stručna znanja. Sada je na nama da nautičarima pružimo uslugu dostojnu te kategorije", poručio je vlasnik i član uprave tvrtke-investitora Nikola Turčić, dodajući da dugogodišnje iskustvo s turizmom imaju i u radu njihovog hotela Malin u Malinskoj.

Podsjetio je i da u toj marini zapošljavaju 50 djelatnika, te da su veliku potporu za marinu Novi dobili od Ministarstava mora, prmeta i infrastrukture te turizma, kao i HBOR-a i poslovne banke, bez čije financijske potpore, kako kaže, ni bi bilo ni moguće ostvariti taj projekt. (Hina)

Pisane vijesti