Lošinj Hotels&Villas uvodi direktne zračne linije za otok vitalnosti

Slika /AA_2018_b-fotke/vijesti/ZL_Losinj2018.jpg

Ovoga ljeta hotelski brend Lošinj Hotels&Villas posebnom ponudom letova svojim gostima nudi brži i lakši dolazak na otok vitalnosti. Naime, LH&V od 25. lipnja do 16. rujna u suradnji s češkim avioprijevoznikom Silver Air organizira povratne letove iz Zagreba, Splita, Pule i Lugana za Lošinj po cijeni već od 235 eura. Tako dolazak na otok Lošinj i uživanje u ljepotama otoka te luksuznom smještaju u hotelima LH&V-a postaje još dostupniji i bezbrižniji, a Lošinj će dodatno potvrditi svoje zasluženo mjesto na karti nezaobilaznih turističkih destinacija Sredozemlja. Domaći i strani gosti, zahvaljujući novom rasporedu letova, ovoga ljeta mogu putovati na Lošinj povratnim letovima iz Zagreba tri puta tjedno, iz Pule i Splita dva puta tjedno, a iz švicarskog Lugana jednom tjedno. Primjerice, putovanje iz Zagreba do Lošinja novim letom Silver Aira traje svega 45 minuta.

Na svoj produljeni vikend na otoku vitalnosti u četvrtak ili petak u 14 sati može krenuti ukupno 17 putnika te se nakon sunčanog vikenda u Zagreb vratiti u ponedjeljak u 9 sati. Uz to, LH&V gostima koji na otok stignu avionom osigurava prijevoz do hotela, kao i povratak u Zračnu luku Mali Lošinj.

„Uvođenjem novih letova nastavljamo misiju planskog razvoja Lošinja kao elitne turističke destinacije, a realizacijom bolje povezanosti otoka Lošinja s kopnom, sve njegove ljepote činimo dostupnijima našim gostima. Otoci uz svoju jedinstvenu ljepotu i savršeno očuvanu prirodu predstavljaju istovremeno i izazov putovanja, no uvođenjem novih letova put na Lošinj sveli smo na najkraće moguće vrijeme“, rekao je član Uprave Grupe Jadranka Goran Filipović.

Bolja prometna povezanost i lakša komunikacija otoka s kopnom jedan je od strateških ciljeva lošinjske Grupe Jadranka, koja već 70 godina predano radi kako bi svojom ponudom pozicionirala Lošinj i cjelokupni cresko-lošinjski arhipelag na turističkoj karti ovog dijela Mediterana. Ostvarenju tih ciljeva pridonijet će i planirana rekonstrukcija i proširenje Zračnog pristaništa Mali Lošinj, koje će u budućnosti omogućiti lakšu dostupnost destinaciji svim posjetiteljima, jer će tada na Lošinj moći slijetati zrakoplovi kapaciteta do 180 putnika.

Pisane vijesti