Lošinj Hotels&Villas: posebna nagrada Spa&Health Resort Destination

Slika /arhiva/ESPA_losinj_300516.JPG

Na 21. godišnjem ESPA kongresu održanom od 24. do 27. svibnja u Vichyju u Francuskoj, hotelska grupacija Jadranka Grupe, Lošinj Hotels&Villas dobila je posebnu nagradu žirija u kategoriji Innovative Spa&Health Resort Destination. U sklopu godišnjeg kongresa ESPA-e, nagrade se dodjeljuju u čak šest kategorija. European Spas Association i ranije je odala priznanje za kvalitetu rada hotelima iz grupacije Lošinj Hotels&Villas. Tako je još 2014. godine Vitallity Hotelu Punta dodijeljen prestižan certifikat EuropeSpa čime su potvrđeni najviši međunarodni standardi kvalitete u provedbi wellness, spa i vitality usluga s obzirom da se ESPA certifikat smatra jednim od najsofisticiranijih mjerila kvalitete provedbe hotelskih usluga. Također, prošle su godine Vitallity Hotelu Punta su se pridružili Hotel Bellevue i Wellness Hotel Aurora.

„Iznimno nam je drago da smo novom ESPA nagradom dodatno učvrstili svoju poziciju među najboljim spa hotelima na svjetskoj razini. S ponosom možemo reći kako su Lošinj Hotels&Vilas i Jadranka Grupa na pravome putu da Lošinj učine vrhunskom spa destinacijom“, istaknuo je Goran Filipović, član Uprave Jadranka Grupe.

Podsjetimo, u sklopu hotela iz grupacije Lošinj Hotels&Villas, Hotel Bellevue svojim gostima omogućuje opuštanje i bezbrižan odmor u wellness centru Spa Clinic, koji je prema izboru Global Wellness Travela proglašen najboljom novim spa i wellness sadržajem u 2015. godini u vrlo oštroj konkurenciji prestižnih svjetskih hotelskih grupacija.



Pisane vijesti