Lošinj Hotels & Villas dobitnik novih priznanja za kvalitetu usluge

Slika /arhiva/LHV_puntabazen2.jpg

TripAdvisor, najveći svjetski web servis za planiranje putovanja i rezervaciju smještaja i ove godine je dodijelio priznanje „2015 Certificate of Excellence“ Vitality Hotelu Punta, Welness Hotelu Aurora, Borik Mediterranean Baru te Family Hotelu Vespera, koji je uvršten i među 25 najboljih hotela u Hrvatskoj za obiteljski odmor, dobivši tako TripAdvisorovo priznanje Traveler’s Choice za 2015. godinu.

"Ovogodišnja priznanja najbolja su potvrda sustavnog ulaganja Jadranke u zaposlenike te kvalitetu svojih usluga i sadržaja, što se ogleda i u činjenici da su hoteli Punta, Vespera i Aurora višegodišnji dobitnici Certifikata izvrsnosti, ali i brojnih ostalih priznanja, poput certifikata ECARF, EuropeSpa ili priznanja Holiday Check", rekao je Goran Filipović, član Uprave Jadranka hotela.

TripAdvisorov Certifikat izvrsnosti nagrađuje izvrsnost u turizmu, a dodjeljuje se isključivo objektima koji kontinuirano postižu natprosječne ocjene posjetitelja. Kako bi osvojili Certifikat izvrsnosti, turistički objekti moraju kontinuirano imati najmanje ocjenu četiri od mogućih pet te biti na TripAdvisorovom popisu minimalno godinu dana. Zbog strogih kriterija, svega 10 posto objekata koji se nalaze na popisu portala TripAdvisor dobivaju ovo prestižno priznanje.

TripAdvisor je servis koji se temelji na pouzdanim savjetima i preporukama putnika koji su posjetili razne svjetske lokacije. Kao najveća svjetska putnička zajednica, TripAdvisor broji 315 milijuna jedinstvenih mjesečnih posjetitelja, 200 milijuna recenzija i preko 4,4 milijuna raznovrsnih smještajnih kapaciteta, restorana i lokalnih atrakcija.



Pisane vijesti