Lidija Kopjar dobitnica turističke nagrade

Slika /arhiva/110527-sisak-grb.jpg

Lidija Kopjar, direktorica Turističke zajednice grada Siska, dobitnica je međunarodne nagrade za karijeru u turizmu koja joj je dodijeljena na Međunarodnom festivalu turističkog filma koji se od 25. do 29. svibnja održava u talijanskom Lecceu.

Nagradu, koja joj je uručena sinoć, obrazložio je Vojko Pleština, direktor Međunarodnog festivala turističkog filma u Splitu, ujedno i predsjednik Svjetske federacije turističkog filma, naglasivši kako je Lidija Kopjar projektima "Sisački viteški turnir" i "Keltska noć" doprinijela ne samo prepoznatljivosti grada Siska kao turističkog odredišta nego i ukupnom razvoju kontinentalnog turizma u Hrvatskoj.

Kada netko voli Sisak i iskreno vjeruje u ono što radi, rezultati ne izostaju, kazala je Kopjar, zahvalna svima koji su vjerovali, a potom i prepoznali projekte Turističke zajednice grada Siska.

U talijanskom Lecceu na 47. međunarodnom festivalu sudjeluju predstavnici 47 zemalja, među kojima i Hrvatska, a prikazani su brojni turistički, promidžbeni i dokumentarni filmovi svih zemalja sudionica. (Hina)



Pisane vijesti