Kreće kampanja "Dubrovnik is not going anywhere, it is waiting for you"

Slika /AA_2018_b-fotke/gradovi/Zoran_Jelaca_Dubrovnik.jpg

Grad Dubrovnik i njegova Turistička zajednica pripremili su novu promotivnu kampanju "Dubrovnik is not going anywhere, it is waiting for you" , koju će za strana i domaće tržište od 1. svibnja provoditi putem društvenih mreža, priopćeno je iz Grada Dubrovnika.

Tu su kampanju najavili u četvrtak na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice grada Dubrovnika, na kojoj se raspravljalo i o aktualnoj situaciji u turizmu uslijed pandemije covid19,

"Promocija Dubrovnika s novom kampanjom kreće od 1. svibnja i usmjerena je na tržišta poput Skandinavije, Ujedinjenog Kraljevstva, Njemačke, Slovenije. Provodit će se i za domaće tržište, te postupno uključivati tržišta s kojima će biti uspostavljene direktne avio linije, a za što je iznimno važna aktivacija dubrovačke zračne luke", izvijestili su sa sjednice koju je vodio gradonačelnik Dubrovnika i predsjednik gradske turističke zajednice Mate Franković.

Na sjednici je odlučeno i o smanjenju plaća u Turističkoj zajednici grada Dubrovnika od 15 posto, pri čemu je direktorica Ana Hrnić zadužena da do 1. lipnja Turističkom vijeću dostavi prijedlog nove sistematizacije radnih mjesta i reorganizacije rada dubrovačke turističke zajednice. (Hina)

Ostale vijesti