KONFERENCIJA ZA NOVINARE: DANI HRVATSKOG TURIZMA 2008.

Slika /arhiva/DHT-OP.jpg

Pozivamo Vas na konferenciju za novinare na kojoj će ministar turizma Damir Bajs izvijestiti o programu manifestacije DANI HRVATSKOG TURIZMA što će se održati u Opatiji od 22. do 24. listopada ove godine.

Konferencija za novinare održat će se u srijedu, 15. listopada 2008. s početkom u 12,00 sati, Prisavlje 14, Ministarstvo turizma.

„DANI HRVATSKOG TURIZMA“ u organizaciji Ministarstva turizma Republike Hrvatske i suorganizaciji Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske radiotelevizije i suradnji s Ministarstvom zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, Institutom za društvena istraživanja «Ivo Pilar», Hrvatskom udrugom hotelijera i restoratera, Hrvatskim autoklubom i sustavom turističkih zajednica Hrvatske, održavaju se ove godine od 22. do 24. listopada u Opatiji. Svečano okupljanje hrvatskih turističkih djelatnika održat će se u povodu dodjele nagrada i priznanja u akcijama ocjenjivanja kvalitete hrvatskih turističkih odredišta, tvrtki i pojedinaca u akcijama „Turistički cvijet - Kvaliteta za Hrvatsku 2008.“, koju provodi Hrvatska radiotelevizija u suorganizaciji s Hrvatskom gospodarskom komorom i „Plavi cvijet“,“ Zeleni cvijet“ i „Djelatnik godine“, koju provodi Hrvatska turistička zajednica. Dani hrvatskog turizma najveće su okupljanje turističkih djelatnika na kojem se razmjenjuju iskustva unutar struke i raspravlja o ključnim temama iz turizma, kao strateške djelatnosti gospodarstva, a na susretu hrvatskih turističkih djelatnika s predstavnicima hrvatske Vlade ocijenit će se rezultati turističke 2008. i naznačiti ciljevi i aktivnosti za turističku 2009. 



Najave