Konferencija za medije: predstavljanje UNIverzI-JA-DA finalista

Slika /arhiva/mint.jpg

SVIM REDAKCIJAMA

Pozivamo vas na konferenciju za medije povodom predstavljanja UNIverzI-JA-DA finalista koja će se održati u srijedu, 18. studenoga 2015. u prostorima Udruge EUG Zagreb-Rijeka 2016 (Trg Dražena Petrovića 1) s početkom u 14 sati.

Novinarima će se obratiti predstavnici organizatora, predstavit će se finalisti natjecanja, a potom će sudionici konferencije davati izjave. U ime Ministarstva turizma sudjelovat će zamjenik ministra dr. sc. Daglas Koraca.

Od 44 prijavljena projekta na natječaj UNIverzI-JA-DA, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), u suradnji s Ministarstvom turizma RH, Gradom Zagrebom i Udrugom Europske sveučilišne igre Zagreb-Rijeka 2016, odabrala je 10 studentskih timova s najboljim idejama. Projekt UNIverzI-JA-DA, kojim se dodjeljuju financijska sredstva najboljim studentskim projektima u rješavanju zadataka tijekom održavanja Europskih sveučilišnih igara u Zagrebu i Rijeci u srpnju 2016. godine, omogućio je finalistima novčanu nagradu od 10.000 kuna te priliku realizacije projekta.



Najave