Kampu Aminess Sirena iz Novigrada prestižna nagrada ADAC Superplatz 2020

Slika /AAA_2020_ABC/a_fotke/HN20200111415246.jpg

Njemački autoklub ADAC je kampu Aminess Sirena iz istarskog Novigrada dodijelio veliko priznanje u svijetu kampinga - oznaku ADAC Superplatz 2020., čime je taj hrvatski kamp dospio na listu najboljih europskih kampova, priopćili su iz novigradske turističke tvrtke Ameness Hoteli i kampovi.

To novo međunarodno priznanje za Aminess hotele i kampove Novigrad, dodijeljeno je u petak na ADAC Camping Gala eventu u njemačkom gradu Stuttgartu.

ADAC Superplatz je najviša nagrada kvalitete koju ADAC već tradicionalno jednom godišnje dodjeljuje najboljim europskim kampovima, a o njegovoj važnosti govori i činjenica da je ADAC najveći njemački i europski automobilski klub koji u svojoj bazi broji više od 18 milijuna članova. 

„Izuzetno smo ponosni na priznanje ADAC Superplatz 2020. jer je ono potvrda da svim našim gostima pružamo najbolju uslugu i vrhunsko iskustvo, što nam je i misao vodilja u poslovanju. Ovo posebno priznanje dolazi i kao motivacija u nastojanjima da nastavimo s ulaganjima u poboljšanje sadržaja i usluga kako bi boravak u kampu Aminess Sirena bio još bolji“, izjavila je Antonia Belević, direktorica kampa Aminess Sirena.

Aminess Sirena sa četiri zvjezdice jedan je od najuređenijih kampova u Istri, a nalazi se nedaleko od Novigrada s kojim ga povezuje šetnica uz more. Kamp nudi sve što je suvremenoj obitelj potrebno za odmor, a okružen je borovom šumom i mirnim uvalama što ga čini idealnim odredištem i za sve goste koji opuštanje u prirodi vole kombinirati s izletima u urbane centre, dodala je Belević.

Osim kampa Aminess Sirena, od prošle je godine nositelj značajnog priznanja njemačkog autokluba i Aminess Maravea Camping Resort koji je oznakom ADAC Superplatz 2019. potvrdio svoju kvalitetu, ali i snažnu poziciju među najboljim kampovima u Europi. Kvaliteta je dodatno potvrđena nagradama za  najbolji veliki kamp kao i nagradom za Kamp godine koje su dodijeljene na ovogodišnjim „Danima hrvatskog turizma“, ističu iz novigradske turističke tvrtke.

Sva ova priznanja rezultat su nastojanja Aminess hotela i kampova da gosti imaju još bolje iskustvo kampiranja te što ugodniji boravak, dodaju. 

(Hina/FaH) 

Ostale vijesti