Kalendar kulturno-turističkih događanja za 2012. godinu

Slika /arhiva/2012-htz-kalendar.jpg

Ured za kulturni turizam Hrvatske turističke zajednice, početkom siječnja sljedeće godine, objavit će kalendar kulturno-turističkih događanja za 2012. godinu. Ovim izdanjem predstavit će događanja koja su na međunarodnom tržištu već postala kulturni sinonimi pojedinih turističkih odredišta u Hrvatskoj. Kalendar će biti dostupan preko sustava turističkih zajednica i predstavništava HTZ-a u inozemstvu, na graničnim prijelazima, u muzejima, galerijama, hotelima te kroz ostale dostupne turističke i gospodarske subjekte.

Ured za kulturni turizam Hrvatske turističke zajednice, početkom siječnja sljedeće godine, objavit će kalendar kulturno-turističkih događanja za 2012. godinu.

Ovim izdanjem predstavit će događanja koja su na međunarodnom tržištu već postala kulturni sinonimi pojedinih turističkih odredišta u Hrvatskoj.

Kalendar će biti dostupan preko sustava turističkih zajednica i predstavništava HTZ-a u inozemstvu, na graničnim prijelazima, u muzejima, galerijama, hotelima te kroz ostale dostupne turističke i gospodarske subjekte.

 



Pisane vijesti