Još dva hotela na Lošinju s certifikatom Europe Spa

Slika /arhiva/015_Bellevue_spa_zona_3.jpg

Još dva hotela iz sastava malološinjske kompanije Jadranka - Bellevue i Aurora, dobili su prestižni certifikat EuropeSpa, izvijestili su u utorak iz njemačke certifikacijske kuće EuropeSpa med & wellness, koja dodjeljuje te certifikate.

Time su ukupno tri Jadrankina hotela pod brendom Lošinj Hotels & Villas dobila EuropeSpa Hotel certifikat, jer je prošle godine taj certifikat dodijeljen njihovom hotelu Vitality Punta. To je ujedno bio i prvi hrvatski hotel s tim certifikatom, koji se temelji na oko 500 različitih kriterija, od ponude i kvalitete usluge, preko atmosfere i sigurnosti do infrastrukture i higijene u spa centru, koja je i jedan od presudnijih kriterija.

U objašnjenju za certifikat Hotelu Bellevue, iz EuropeSpa med & wellness ističu da je taj hotel sa 185 soba i 21 apartmanom i jedan od najluksuznijih u Hrvatskoj, koji u svojoj 'Spa klinici' nudi tretmane za zdravlje, ljepotu i wellness, a svi su razvijeni u suradnji liječnika, nutricionista, terapeuta i sportskih znanstvenika čime jamče holistički pristup.
Za wellness hotel Aurora kažu da, uz 393 sobe i smještaj na samoj plaži, u spa centru na dva kata "Laurus Sporo Spa" raspolaže unutarnjim i vanjskim bazenima s morskom vodom, nekoliko sauna, fitnessom i drugom ponudom, uz naglasak na aromatično lokalno bilje i biljne proizvodi koje koriste za liječenje i tretmane.

"Sretni smo što još dva hotela iz Hrvatske odnosno Lošinja dobivaju naš certifikat jer je njihova spa ponuda 'prošla' sve kriterije i dokazala izvrsnost i kvalitetu koja se može mjeriti s najboljima u svijetu", poručio je uz objavu predsjednik Uprave EuropeSpa Kurt Von Storch.

(Hina)



Pisane vijesti