​Jedna od najboljih svjetskih profesionalnih biciklističkih momčadi 'Bahrain Merida' odabrala Hvar za pripreme

Slika /AA_2018_b-fotke/vijesti/181212_bahrain_1.jpg

Jedna od najboljih svjetskih profesionalnih biciklističkih momčadi 'Bahrain Merida' odabrala je Hvar kao odredište u kojem će više dana provoditi najvažnije pripreme i jedine godišnje pripreme u kojima sudjeluje cijela momčad koja će se natjecati za sami svjetski vrh biciklizma. Danas su medijima iz mnogih zemalja te svjetskoj publici predstavili momčad za 2019. godinu te predstavili i novo strateško partnerstvo s jednim od svjetskih lidera u inovacijama i standardima, McLaren. Upravo stoga, nastavit ćemo sa značajnim ulaganjem i razvojem cikloturizma kao jednim od naših važnijih turističkih proizvoda s kojim razvijamo cjelogodišnji turizam, naglasio je na predstavljanju državni tajnik u Ministarstvu turizma, Tonči Glavina.

U Europi je više od 60 milijuna aktivnih biciklista te je upravo cikloturizam jedan od najbrže rastućih turističkih proizvoda.

Cikloturizam i sportski turizam vrlo se brzo razvijaju zbog sve izraženije potrebe potrošača za aktivnim i zdravim te okolišno odgovornim odmorom.



Pisane vijesti