HTZ predstavlja turističku ponudu na Visit Europe Media Exchange

Slika /arhiva/HTZlogo.jpg

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u New Yorku u suradnji s TZ grada Zagreba te TZ Istre predstavit će destinaciju turističkim novinarima tijekom jednodnevnih događanja za turističke novinare “Visit Europe Media Exchange”, koji će se održati u Torontu 15. studenoga 2013., New Yorku 18. studenoga 2013. te San Franciscu 20. studenoga 2013.

Visit Europe Media Exchange u Americi se održava desetak godina te je etablirani događaj za medije u turističkoj branši. HTZ New York, TZ Zagreba i TZ Istre će održati koordiniranu jednosatnu prezentaciju u svakom od gradova, tijekom koje će novinarima predstaviti novosti iz destinacije. U svakom gradu održat će se dvadesetak sastanaka s predstavnicima medija kao uvod u planiranje promocije za sljedeću sezonu na tržištu Sjeverne Amerike.

Hrvatska je u razdoblju od siječnja do listopada 2013. godine spomenuta ili bila glavna tema u ukupno 334 članka (print i online ukupno) u američkim i kanadskim medijima. U  tom je razdoblju s tržišta SAD-a i Kanade ukupno ostvareno 277.374 dolazaka, što predstavlja povećanje od 23.4 posto, te 787.789 noćenja, što je povećanje od 23 posto.



Najave