Hrvatski turizam se predstavlja na roadshow prezentacijima u Antwerpenu i Gentu

Slika /arhiva/Antwerpen_hr_1.jpg

Pred sami početak turističke sezone, Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice (HTZ) u Belgiji odrađuje posljednje u nizu priprema, pa je tako hrvatska turistička ponuda predstavljena, od 23. do 25. svibnja, na štandu u atraktivnoj središnjoj hali glavnog kolodvora u Antwerpenu. Kolodvor u Antwerpenu je nakon briselskog glavnog i južnog kolodvora treći najprometniji kolodvor u Belgiji s oko 100.000 prolaznika, odnosno putnika dnevno.

Hrvatska je jedino turističko odredište koje se ovom prigodom predstavlja na ovoj lokaciji i na ovaj način.

Posjećenost je prvog dana prezentacije bila izvrsna, te su podijeljeni brojni promidžbeni materijali. Posjetitelji su iskazali veliki interes za hrvatskom turističkom ponudom i želju da svoj odmor provedu u nekom od brojnih hrvatskih odredišta.

Također, valja napomenuti da, prema posljednjim podacima Udruge belgijskih turoperatora, 40 posto Belgijanaca još nije donijelo odluku gdje i kako će provesti svoj odmor, pa je izvjesno očekivati kako će im ova promidžba hrvatskog turizma pomoći u odluci da svoj odmor provedu upravo u Hrvatskoj.

Posljednja u nizu aktivnosti, prezentacija hrvatskog turizma na kolodvoru u flamanskom gradu Gentu, održat će se sljedeći tjedan.



Pisane vijesti