Hrvatski turistički dan u Pragu

Slika /arhiva/HTZ_new_01.jpg

U cilju što bolje promidžbe naše zemlje na češkom, za Hrvatsku važnom emitivnom tržištu, Hrvatska turistička zajednica organizira 28. ožujka u Pragu „Hrvatski turistički dan“.

Ujutro u 10 sati predviđena je konferencija za novinare koju će održati pomoćnik direktora HTZ-a Milo Sršen i direktor Predstavništva u Pragu Antun Plenković.

Od 14 do 17 sati predviđen je workshop čeških i hrvatskih turističkih djelatnika, a u 19.30 „Hrvatska večer“. Tom će se prigodom promovirati hrvatska kultura i turizam, a okupit će se predstavnici medija, turoperatora i agencija te predstavnici društvenog, političkog i kulturnog života Praga. Gostima će biti predstavljena hrvatska gastro i eno ponuda, a za dobru atmosferu pobrinut će se klapa „Intrade“.

Unatoč ponudama konkurentskih zemalja, Hrvatska i dalje ostaje omiljena destinacija čeških turista. Prema informacijama turoperatora, posebice onih koji su specijalizirani ili u većini prodaju aranžmane u Hrvatskoj, stanje prodaje je bolje nego lani.

Nakon uspješno održanih turističkih sajmova u Brnu i Pragu, HTZ započinje promidžbenu kampanju u tiskanim i elektronskim medijima koja će zasigurno pridonijeti povećanju broja čeških turista ove sezone.



Pisane vijesti