HRVATSKI TURISTIČKI DAN U BRUXELLESU

Slika /arhiva/HTZlogo.jpg
Hrvatska turistička zajednica u sklopu ovogodišnjeg turističkog sajma „Expovacances“ koji se održava od 5. do 9. veljače u Bruxelles-u, organizira Hrvatski turistički dan.

U sklopu navedene prezentacije predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Belgiji i Turistička zajednica Kvarnera organiziraju svečanu večeru, koja će se održati u ponedjeljak 9. veljače 2009. godine s početkom u 19 sati u dvorani „Concert Noble“.

Na večeri će nazočiti predstavnici Veleposlanstva Republike Hrvatske u Kraljevini Belgiji, Hrvatske misije pri Europskoj uniji i NATO-u, predstavnici belgijskog turističkog sektora te mediji.

Uzvanike će na svečanoj večeri pozdraviti veleposlanik Republike Hrvatske u Belgiji, Boris Grgić, direktor Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Belgiji Ivica Sršen, te župan Primorsko-goranske županije, Zlatko Komadina.

Kvarner će kroz pjesmu predstaviti poznati umjetnici Voljen Grbac, tenor i solist opere HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci te Vivien Galletta, mezzosporanistica, članica HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci i renomirana hrvatska jazz pjevačica, uz klavirsku pratnju prof. Vladimira Babina, istaknutog hrvatskog pijanista i profesora Zagrebačke glazbene akademije. Na saksofonu će ih pratiti Zlatko Barač, Saša Belša na klavijaturama i Krunoslav Veršić na bubnjevima. Gosti će također moći uživati u prepoznatljivim hrvatskim i kvarnerskim gastro i eno specijalitetima.  

Najave