HRVATSKA - ZEMLJA PARTNER NA SAJMU 'HOLIDAY WORLD' U PRAGU

Slika /arhiva/PRAG, 5.-8.2.2009;HTZlogo.jpg

Hrvatska turistička zajednica je od 5. do 8. veljače zemlja partner na sajmu „Holiday World“ u Pragu. Na štandu HTZ-a površine 145 m2 predstavit će se, uz opću turističku ponudu, Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, Splitsko dalmatinske, Ličko-senjske županije, te Turistička zajednica grada Zagreba, općine Lopar i otoka Krka, kao i hoteli Pag d.o.o., kamping village Šimuni i turističke tvrtke Valalta, Adria Yacht Center i Nautika.

Svečano otvorenje sajma predviđeno je 5. veljače 2009. godine u 10 sati, na kojem će se nazočnima obratiti Niko Bulić, direktor Glavnog Hrvatske turističke zajednice.

Također, u večernjim satima priređuje se hrvatska večer na kojoj će nazočiti svi važniji predstavnici medija, direktori i turoperatori i agencije, te predstavnici društvenog, političkog i kulturnog života Praga.

U ime Ministarstva turizma nazočnima će se obratiti Andrea Petrov, ravnateljica Uprave za sustav turističkih zajednica.

Gostima će biti podijeljeni prigodni suveniri Hrvatske turističke zajednice, gastronomske delicije Hrvatske spravljat će naši kuhari, a za glazbeni ugođaj turističke Hrvatske pobrinut će se klapa „Maestral“. 
 



Najave