HRVATSKA - ZEMLJA PARTNER NA SAJMU TC LEIPZIG

Slika /arhiva/LEIPZIG, 19.-23.11.2008;HTZlogo.jpg

Hrvatska turistička zajednica ove je godine zemlja partner na sajmu TC u Leipzigu. Na sajamskom prostoru ukupne površine od 60.000 četvornih metara izlagat će 1100 izlagača, a na štandu Hrvatske turističke zajednice veličine 100 m2 predstavit će se uz opću turističku ponudu i turističke tvrtke Istraturist, Valalta, Liburnia riviera hoteli te nacionalni zračni prijevoznik Croatia Airlines.

Konferencija za novinare Hrvatske turističke zajednice za predstavnike njemačkih medija održat će se 19. studenoga u 13 sati na kojoj će se nazočnima obratiti pomoćnik direktora Hrvatske turističke zajednice Milo Sršen te direktor Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Frankfurtu Zlatko Deželjin. Novinarima će se dati pregled ostvarenih rezultata s njemačkog tržišta u proteklim mjesecima te upoznati s novostima u turističkoj ponudi naše zemlje.

Pojačana promidžba Hrvatske na njemačkom tržištu nastavit će se u Frankfurtu 27. studenoga održavanjem „Rukometno – turističkog dana“ uoči 21. Svjetskog prvenstva u rukometu za muške koje će se održati u siječnju 2009. godine. Tako će se ispreplesti sport i turizam u zajedničkom cilju – promidžbi turističke ponude i ljepota Hrvatske kao privlačnog odredišta s imidžom velikih sportaša i zavidnih sportskih ostvarenja. Dan kasnije 28. studenoga u organizaciji Hrvatske turističke zajednice u Frankfurtu će se okupiti vodeći njemački turoperatori i čelnici najznačajnijih hrvatskih hotelskih tvrtki koji će raspravljati o aktualnoj poziciji Hrvatske na njemačkom tržištu. 
 



Najave