Hrvatska - zemlja partner na sajmu Grand pavois u La Rochelleu

Slika /arhiva/fr_logo_gpgif

Hrvatska ovaj tjedan svoju nautičku ponudu predstavlja na sajmu Grand pavois u francuskom gradu La Rochelle koji se održava od 19. do 24. rujna, priopćili su danas iz Hrvatske turističke zajednice.

Tiskovna konferencija održat će se 20. rujna u 11 sati, a nazočit će pomoćnik ministra Želimir Kramarić, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić te predsjednik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević.

Sajam Grand pavois jedan je od tri najveća sajma nautike u Europi, a ove će godine na izložbenom prostoru od 76.000 m2 okupiti 700 izlagača iz 30 zemalja svijeta. Zemlja partner na sajmu je Hrvatska, a status zemlje partnera potvrđen je tijekom 15. međunarodnog sajma sporta i nautike održanog u veljači 2006. godine u Zagrebu.

Biti zemlja partner na ovom važnom nautičkom sajmu donosi pojačan interes posjetitelja i turističkih profesionalaca kao i intenzivnije zanimanje investitora u nautički turizam. Hrvatska nautička ponuda predstavit će se na štandu Hrvatske turističke zajednice te izložbom Hrvatske gospodarske komore „Be croative“.



Pisane vijesti