HRVATSKA VEČER U DÜSSELDORFU

Slika /arhiva/HTZlogo.jpg
 
Ususret nadolazećoj turističkoj sezoni, a sve u cilju promidžbe hrvatske turističke ponude na njemačkom tržištu, 20. svibnja 2010. godine u hotelu „InterContinental“ u Düsseldorfu, Hrvatska turistička zajednica organizira manifestaciju Hrvatska večer - promidžbu hrvatskog turizma.

Sve nazočne pozdravit će veleposlanik RH u Njemačkoj Miro Kovač, generalni konzul RH u Düsseldorfu Vjekoslav Križanec, pomoćnik direktora Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Milo Sršen i direktor Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Njemačkoj, Zlatko Deželjin.

Predstavljanje Hrvatske nastavit će se prezentacijama regija Istre, Kvarnera, Zadra, Šibenika, Splita i Dubrovnika te posebno naglasiti prednosti Hrvatske kao poželjnog i lako dostupnog odredišta Nijemaca za odmor.

Hrvatska turistička zajednica i sustav županijskih turističkih zajednica glazbenim programom te prepoznatljivim hrvatskim gastronomskim delicijama i vinima, Hrvatsku će predstaviti najvažnijim partnerima turističkog sektora, predstavnicima diplomacije i medijima s područja Savezne pokrajine Nordrhein-Westfalen.

U glazbenom dijelu programa nastupit će klapa Iskon i Dražen Žanko, a tijekom večeri prikazat će se i promidžbeni turistički filmovi. Također, za vrijeme trajanja svečane večere na video zidovima dvorane će se prikazivati prepoznatljivi motivi hrvatskih turističkih odredišta, a gostima će se podijeliti promidžbeni materijali i suveniri Hrvatske turističke zajednice.


Najave