Hrvatska turistička ponuda predstavlja se u Parizu

Slika /arhiva/HTZlogo.jpg

Hrvatska turistička zajednica u suradnji s turoperatorom Visit Europe organizator je velikog okupljanja za turoperatore, putničke agente i novinare koje će se održati 29. ožujka 2011. godine u Parizu.

Navedeno događanje, u poznatom pariškom kulturnom centru La Bellevilloise, uvod je u niz drugih prezentacija u znaku hrvatske turističke ponude koje će se nastaviti u razdoblju od 30. ožujka do 3. travnja 2011. godine.

Visit Europe dio je grupe Travel Europe, a vodeći je francuski turoperator za hrvatska odredišta putem kojeg je samo u 2010. godini u Hrvatsku doputovalo više od 50.000 turista.

Tom prigodom, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice, Niko Bulić predstavit će hrvatska odredišta i turističku ponudu.

Upoznavanje nazočnih s hrvatskom kulturnom baštinom i gastro ponudom uslijedit će u nastavku programa uz prigodnu hrvatsku glazbu i izložbu fotografija „Instantanes de Croatie“. Izložba je rezultat je zajedničkog rada šestorice francuskih novinara koji su 2009. godine proputovali Hrvatsku. Lijepu našu prikazali su kao zemlju raznolikosti te na ovaj način prenijeli svoju veliku inspiriranost doživljenim ljepotama i iskustvima s našeg podneblja.

Putnički agenti imat će prigodu tijekom večeri osvojiti tri nagradna krstarenja hrvatskim otocima.

Centar La Bellevilloise ugostit će hrvatsku gastro ponudu i izložbu fotografija do 3. travnja 2011. godine, te pružiti priliku francuskim turistima da upravo Hrvatsku odaberu kao svoje mjesto za odmor.



Pisane vijesti