HRVATSKA NA SAJMU AUTOBUSERA U KÖLNU

Slika /arhiva/KOELN, 4.-6.8.2009;rda_logo_09.jpg
Na međunarodnom, najvećem specijaliziranom sajmu autobusera u Europi, 35. po redu RDA WORKSHOP-u, koji se održava u Kölnu od 4. do 6. kolovoza 2009. godine, Hrvatska turistička zajednica predstavlja turističku ponudu naše zemlje.

Tijekom tri poslovna dana sajma održavaju se simpoziji, sastanci i druženja, predstavljanje novih turističkih proizvoda i odredišta, te  konferencije za novinare.

Stručni sajam RDA okuplja turističku i prateću ponudu iz 30 zemalja, a predstavlja se 1300 izlagača iz više od četrdeset branši: hotela, turoperatora, turističkih agencija, turističkih zajednica, zabavnih parkova, proizvođača autobusa i opreme, raznih uslužnih tvrtki.

Štand Hrvatske turističke zajednice nalazi se u hali 10.2., a osim opće turističke ponude predstavit će se tvrtke suizlagači Arenaturist Pula-Medulin, Adriana travel Opatija, Maistra Rovinj – Vrsar, Laguna Novigrad, hotel Imperial Vodice i hoteli Baška voda iz Baške vode.

Zajednički cilj je predstaviti ponudu za 2010. godinu te istaknuti atraktivnosti Hrvatske kao prepoznatljivog auto odredišta budući da je izgradnjom mreže autocesta naša zemlja postala bolje prometno povezana i bliža auto odredištima Srednje Europe.


Najave