Bluesun hotelu Afrodita iz Tučepa ponovno priznanje njemačkog TUI-a

Slika 7.8.2009
Bluesun hotel Afrodita iz Tučepa ponovo je uvršten među sto najpopularnijih hotela u svijetu u konkurenciji 6000 hotela u izboru jednog od najvećih svjetskih turoperatora, njemačkog TUI-a, priopćeno je danas iz Bluesun Hotels & Resorts.

Bluesun hotel Afrodita izabran je kao jedini hotel iz Hrvatske, a riječ je o posebnom priznanju TUI Holly, temeljenom na ocjeni gostiju TUI-a koji su hotelu dali najviše ocijene za "najbolje vrijeme u godini" koje su proveli na odmoru, kaže se u priopćenju.

Iz Bluesun Hotels & Resorts ističu kako priznanje njemačkih gostiju za tu tvrtku ima izuzetnu važnost. Naime, na hrvatskom turističkom tržištu hotelijeri se već nekoliko godina bore za njemačke goste, a iako ukupan broj njemačkih gostiju u Hrvatskoj lagano opada, Bluesun hotel Afrodita te ostalih 11 hotela grupacije Bluesun hotels & resorts bilježe konstantan rast gostiju s tog, za Hrvatsku još uvijek najvažnijeg emitivnog tržišta, naglašavaju iz te tvrtke.

Bluesun hotel Afrodita iz Tučepa i prošle je godine bio uvršten među sto najpopularnijih hotela u svijetu u izboru njemačkog TUI-a.

Bluesun Hotels & Resorts imaju ukupni kapacitet od oko pet tisuća kreveta u 12 hotela u Tučepima, Brelima, Bolu i Starigrad Paklenici. (Hina)


Pisane vijesti