Hrvatska kamping ponuda predstavljena na Europa Rally-u u bavarskom Neumarktu

Slika /arhiva/110615-neu1.jpg

Njemački grad Neumarkt u blizini Nürnberga, od 9. do 13. lipnja 2011. godine, bio je domaćin 50-og jubilarnog Europa Rally, manifestacije koja na jednom mjestu okuplja veliki broj kampera pod okriljem nacionalnih kamping udruga. Na manifestaciji u Neumarktu okupilo se više od 500 kamperskih posada iz 18 europskih zemalja te više od 1100 kampera.

Hrvatsku je uz potporu Hrvatske turističke zajednice, na Rally-u predstavljala Udruga kampera Hrvatske koja je za tu prigodu na info štandu posjetiteljima predstavila kamping ponudu s promidžbenim materijalima. Brojni posjetitelji pokazali su interes za mogućnostima kampiranja kao i za kamperskim manifestacijama koje se organiziraju u Hrvatskoj.

Predsjednik Udruge kampera Hrvatske Branko Marolt i voditelj ispostave Hrvatske turističke zajednice u Münchenu Romeo Draghicchio, susreli su se s delegacijom organizatora među kojima su bili Nadine Jahnsen tajnica Europskog Rally komiteta, Jean-Mark Dudt predsjednik Europskog Rally komiteta te Karl Zahlmann predsjednik njemačke Kamping udruge.

Spomenimo da je 2009. godine Europa Rally uspješno organiziran u autokampu Park u Umagu.



Pisane vijesti