Hrvatska iduće godine domaćin kongresa ADAC REISEN EXPLORER 2014

Slika /arhiva/rh-karta-ww.jpg

U okviru ovogodišnje manifestacije ADAC Reisen Explorer koju ova putnička agencija organizira za svoje „top prodavače“, koja je ove godine održana od 23. do 26. studenoga u švicarskom gradu Locarno, u pokrajni Tessin, predstavljena je i Hrvatska kao domaćin kongresa ADAC Reisen Explorer 2014.

Tijekom gala večere, pred više od 180 sudionika kongresa, objavljeno je da će Hrvatska, točnije Zadar, od 6. do 10. studenoga 2014. godine, biti domaćin ovog prestižnog događanja koji će okupiti više od 200 sudionika. Tijekom četiri dana bit će održane mnogobrojne radionice, poludnevni izleti s ciljem upoznavanja destinacije te večernja druženja.

Direktor predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Frankfurtu Mato Radić zahvalio je ADAC-u na povjerenju i zaželio uspješno poslovanje agentima te izrazio zadovoljstvo odabirom Hrvatske za održavanje idućeg kongresa.

''Hrvatska je odavno poželjna destinacija za održavanje kongresa, a ova je godina pokazala da s pravom možemo očekivati i dodatni interes za održavanjem velikih kongresa u Hrvatskoj i u 2014. godini. ADAC Reisen Explorer samo je jedan u nizu već potvrđenih za iduću godinu, a vjerujem da ćemo dodatnim naporima uloženim u daljnju promociju zasigurno moći govoriti i o još nekima'', izjavila je Meri Matešić.



Pisane vijesti