Hotelski brend Lošinj Hotels & Villas lansirao novu internetsku stranicu

Slika /AA_2018_b-fotke/vijesti/180328_LHV_web.jpg

Hotelski brend Lošinj Hotels & Villas u turističku sezonu 2018. ulazi i s novom, redizajniranom internetskom stranicom. Korisnicima se nudi jednostavan i lak pristup informacijama i rezervacijama za odmor prema vlastitom ukusu u nekom od vrhunskih hotela i vila brenda. Nova internetska stranica napravljena je u skladu s ranije promijenjenim vizualnim identitetom LH&V-a, koji su osmislili dizajneri iz agencije Kuharić Matoš. Također, stranica je u potpunosti prilagođena željama i potrebama gostiju, kako bi bez većih prepreka dobili korisne informacije o hotelima i njihovoj ponudi.

Budući da su internetske stranice, uz sveprisutne društvene mreže, jedan od najvažnijih kanala komunikacije LH&V je izradom nove stranice odlučio na intuitivan i pregledan način prezentirati svoju vrhunsku ponudu. Nove funkcionalnosti, mogućnosti filtriranja ponuda prema interesima te odabir vrste željenog odmora već na naslovnoj stranici omogućuju posjetitelju da jednostavno i brzo dođu do tražene informacije. Gosti LH&V-a tako mogu birati između luksuznog odmora uz dozu elegancije u hotelu Bellevue 5*, odmora prožetog nezaboravnim okusima hrvatske gastronomije u ambijentu Boutique Hotelu Alhambra 5*, wellness i zdravstvenog odmora ispunjenog pozitivnom energijom u Vitality Hotelu Punta 4*, aktivnog odmora uz miomirise lošinjskog bilja u hotelu Aurora 4* te obiteljskog odmora u Family Hotelu Vespera 4*.

Osim što je i korisnicima mobilnih uređaja dostupan cjelokupan sadržaj weba, novost su i bolja prezentacija Lošinja kao vrhunske destinacije za odmor kroz cijelu godinu te mogućnost virtualne šetnje 5* hotelima. Pored hotela, LH&V na svojim stranicama prezentira i svoje a la carte restorane. Visoko kvalitetne fotografije, doživljaji i ponude prilagođene publici pojedinog hotela, aktualna događanja, raznolike mogućnosti izleta i nautička ponuda tu su da na Lošinj privuku i nove posjetitelje. Dostupnost otoka je maksimalno olakšana, stoga se na novoj internetskoj stranici nude brojne mogućnosti transfera, brodom, automobilom, ali i avionom.

Hotelski brend tvrtke Jadranka hoteli Lošinj Hotels & Villas okuplja ukupno pet hotela visoke kategorije 4* i 5*, restorane te dvije vile i apartmane smještene na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja. Hoteli i vile LH&V-a imaju smještajne kapacitete za više od 3.500 gostiju, koji svojom spa i wellness ponudom, prepoznatljivim eno i gastro segmentom ponude te sportskim i zdravstvenim sadržajima, udovoljavaju najrazličitijih ukusima gostiju. Najveći broj LH&V-ovih gostiju pristiže iz europskih zemalja, Austrije, Slovenije, Njemačke i Italije, kojima se priključuje i sve veći broj domaćih gostiju. Ovoga ljeta njihov dolazak i uživanje u luksuznoj lošinjskoj ponudi postaju još dostupniji, i to zahvaljujući suradnji LH&V-a i češkog Silver Aira i povratnim letovima iz Zagreba, Splita, Pule i Lugana za Lošinj.

Ostale vijesti