Hotelijersko-turistička škola domaćin jubilarne manifestacije "Božić u Europi 2011"

Slika /arhiva/large_img_15553.jpg

Hotelijersko-turistička škola u Zagrebu kao članica Europskog udruženja hotelsko-turističkih škola (AEHT) od 1. do 7. prosinca bit će domaćinom jubilarne 20. manifestacije "Božić u Europi 2011/Christmas in Europe 2011", na kojoj će sudjelovati 20 škola s područja ugostiteljstva i turizma iz 15 europskih zemalja.

Manifestacija se održava u zagrebačkom Hotelu Westin, gdje će osim izložbi sudionici izvoditi i kulturni program, a svi će se u svojim nošnjama predstaviti i u svečanoj povorci od Westina do Trga bana Jelačiča predvođeni hrvatskom Kravat pukovnijom.

Za sve njih u Katedrali će biti svečana misa, a humanitarni karakter događanja posvetit će djeci iz Doma za nezbrinutu djecu iz Nazorove.

Prošle godine ta je manifestacija održana u Portugalu, na Azorima, gdje su hrvatski učenici pred visokim uglednicima, poduzetnicima te brojnim posjetiteljima izvrsno predstavili Zagreb i Hrvatsku u duhu dobrog turističkog djelatnika kroz sve segmente, a prije svega svojim odgojem i obrazovanjem te nadarenošću u pjesmi i plesu, te je Europsko udruženje hotelsko-turističkih škola zagrebačku školu odabralo organizatorom ovogodišnje manifestacije Božić u Europi, što je dodatna prilika za promociju zemlje kroz tradicionalne božićne običaje, proizvode, hranu, turizam i kulturu.



Najave