Grad Daruvar najbolja hrvatska destinacijama s toplicama

Slika /arhiva/Daruvar-logo_1.jpg

Grad Daruvar proglašen je treću godinu zaredom najboljom hrvatskom destinacijom s toplicama u okviru akcije "Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku 2013." koju su proveli Hrvatska gospodarska komora (HGK) i Hrvatska radiotelevizija, izvijestili su iz HGK gdje je održana dvodnevna Međunarodna HTI Konferencija industrije zdravstvenog turizma.
Ostali nominirani su Sveti Martin na Muri i Tuheljske Toplice, navodi se u priopćenju.

Konferencija industrije zdravstvenog turizma ove je godine okupila više od 230 sudionika, a danas, drugi dan dominirala su izlaganja stručnjaka s naglaskom na praktična iskustva koja su važna za unaprjeđenje poslovanja. Uz razgovore o pojedinim segmentima ponude, kao npr. wellnesu, potrebama stalnih inovacija i ekonomičnosti poslovanja, ali uz poruku kako uštede ne smiju biti na štetu kvalitete usluga. Lojalnost korisnika jedna je od bitnih sastavnica današnjeg poslovanja, svaka destinacija mora imati priču, a za komuniciranje s klijentom od iznimne je važnosti i internet, neke su od poruka s današnjeg skupa.

Međunarodnu HTI konferenciju industrije zdravstvenog turizma zajednički su organizirali HGK i stručna revija Ugostiteljstvo i turizam, pod pokroviteljstvom ministarstava turizma i zdravlja. (Hina)



Pisane vijesti