„Expo-Senj 2015."

Slika /arhiva/expo-senj-015.jpg
Turistička zajednica grada Senja i humanitarna udruga Bura pozivaju Vas 5. prosinca 2015. u vremenu od 10.00 do 20.00 sati na kulturno-zabavno-sajamsku manifestaciju „Expo-Senj 2015.", u sportskoj dvorani Robert Barbić–Beli u Senju. 
 
Pored izložbeno-prezentacijskog dijela u kojem će se predstaviti brojni izlagači, udruge, klubovi i ustanove očekuje vas i bogat zabavni program u kojem sudjeluju: ženska klapa „Senjkinje“, plesna skupina "Maya's Dance Nation", baletna skupina „Vile“, plesna skupina umirovljenika „Rožice“, dječji vrtić „Travica“, TS "Arija" i TS "Mirakul". Najmlađi posjetitelji moći će uživati u predstavi "Avanture svetog Nikole" u sklopu koje će otplesati prigodan blagdanski ples i slikati se sa svetim Nikolom, a on će ih darivati poklon figurama od balona.
 
Bit će tu i tombola za posjetitelje kao i izbor najmaštovitije uređenog izložbenog prostora koji će se birati glasovima posjetitelja. Sav prihod prikupljen od tombole i glasovanja humanitarna udruga Bura donirat će socijalno ugroženim obiteljima s područja grada Senja.
 
Pozivamo Vas da dojdete, pošpijate pa ondat njurgate.


Najave