ECC i ESB potiču turistički odmor Hrvatskoj

Slika 9.6.2009
Kartičarska tvrtka Erste Card Club (ECC) i Erste & Steiermaerkische Bank (ESB) pokrenuli su inicijativu rezervacije i prodaje turističkih odmora u Hrvatskoj uz dodatne popuste, a ponuda je namijenjena svim zaposlenicima hrvatskih i međunarodnih članica Erste grupe, kao i cijelom hrvatskom tržištu, izvijestili su danas iz Erstea.

U priopćenju se ističe da se tim projektom nastoji pružiti dodatna potpora hrvatskom turizmu, jer se njime želi potaknuti više od 52.000 zaposlenika iz osam zemalja Erste grupe da za mjesto svog odmora izaberu Hrvatsku.

Tako se zaposlenicima Erste grupe omogućava da ljetni ili zimski odmor provedu u Hrvatskoj, uz popuste na smještaj u hotelima-partnerima putničke agencije ECC-a Diners Club Travel i ESB-a.

Osim toga, svim ostalim hrvatskim građanima omogućava se povoljnije ljetovanje, jer rezervacijom i kupnjom aranžmana u ovoj ponudi ostvaruju popuste pri plaćanju.

Ponuda obuhvaća više od 300 hotela, apartmanskih naselja i više od 10 tisuća apartmana u privatnom smještaju.

Iz Erstea naglašavaju i da je u prvih nekoliko dana zabilježen znatan interes zaposlenika Erste grupe, koji je rezultirao s više od 4.200 posjeta na njihove internetske stranice s ponudom.  (Hina)


Pisane vijesti