Drugi kongres sportskog turizma, 11. i 12. studenoga

Slika /arhiva/makar-rivijera.jpg

Drugi kongres sportskog turizma održava se u Makarskoj, hotel Meteor, 11. i 12. studenoga 2016. godine. Organizator kongresa, agencija LUX promocija najavljuje za razvoj turizma Hrvatske izuzetno vrijedan i opsežan program temeljen i razvijan na zaključcima održanog prvog kongresa prošle godine u Zagrebu.

U programu ovogodišnjeg kongresa planirano je četrdesetak predavanja te četiri panela: Razvoj sportskog turizma u brdsko planinskom području; Vrhunski sportaši nakon sportske karijere; Razvoj vodenih sportova i nautike; Sportski turistički proizvodi u praksi receptivnih subjekata. 

Sportski sadržaji i sportska natjecanja, dostignuća vrhunskih sportaša, kakvim Hrvatska obiluje, prvorazredan su promocijski faktor. Organizacijom 2. kongresa sportskog turizma, Dalmacija i grad Makarska afirmiraju se ponovno konkurentnim odredištem sportskog turizma EU.

Naglasak na drugom kongresu stavljen je na zakonske regulative i standarde. Pri formiranju programa kongresa pažljivo su praćeni trendovi sportskog turizma u svijetu, biranim temama pozicionirani su sportski turizam Hrvatske, naši znanstvenici i sportski stručnjaci relevantnim na međunarodnoj razini. Poseban obol kongresu pružaju mladi znanstvenici i stručnjaci mnoštvom prijavljenih izlaganja na teme marketinga u sportskom turizmu, razvoja otoka i zaleđa Dalmacije putem sportskog turizma i drugih.

 



Najave