DRUGA SJEDNICA POVJERENSTVA ZA KOORDINACIJU I PRAĆENJE PRIPREMNIH AKTIVNOSTI TURISTIČKE SEZONE 2009.

Slika /arhiva/mint.jpg
POZIV ZA NOVINARE

Pozivamo Vas na 2. sjednicu Povjerenstva hrvatske Vlade za koordinaciju i praćenje pripremnih aktivnosti za turističku 2009. godinu, koja će se održati u srijedu, 10. lipnja 2009. u 12,30 sati u Gradskoj vijećnici u Šibeniku, Trg Republike Hrvatske bb (kod Šibenske katedrale).

Na drugoj ovogodišnjoj sjednici Povjerenstva, kojom predsjeda ministar turizma Damir Bajs, predviđen je osvrt na tijek turističke sezone 2009. u skladu s Programom pripremnih i provedbenih aktivnosti za turističku 2009.

Na sjednicu Povjerenstva pozvani su visoki državni dužnosnici iz Vlade RH i ministarstava: gospodarstva, rada i poduzetništva; vanjskih poslova i europskih integracija; financija; unutarnjih poslova; mora, prometa i infrastrukture; poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja; zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva; zdravstva i socijalne skrbi; znanosti, obrazovanja i športa; regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva, te čelnici: HTZ, Državnog inspektorata, Državne uprave za zaštitu i spašavanje, Središnjeg državnog ureda za upravljanje državnom imovinom, Hrvatskog fonda za privatizaciju, Fonda za razvoj i zapošljavanje, HGK, HOK, HAK, Hrvatske gorske službe spašavanja, Hrvatske vatrogasne zajednice, Croatia Airlinesa, Agencije za obalni i linijski promet, Zajednice lučkih uprava, Jadrolinije, HŽ Holdinga, Hrvatskih autocesta, Hrvatskih cesta, Autoceste Rijeka–Zagreb, Bina Istre, Autoceste Zagreb–Macelj, Hrvatske pošte, Hrvatskih šuma, Hrvatskih voda, Hrvatske elektroprivrede.
 

Najave