DORF: 9. festival dokumentarnog rock filma, do 14. kolovoza

Slika /arhiva/dorf_ozalj-015.jpg

Ovo ljeto će ljubitelji glazbe i filma moći pogledati od 10. do 14. kolovoza u Ozlju projekcije filmova, poslušati promocije knjiga, te vidjeti izložbu stripova i ilustracija.

Izložba stripova i ilustracija Dubravka Matakovića i Krešimira Zimonića organizirana je u okviru projekta EDIT-Comics, a na terasi prekrasnog dvorca u Starom gradu od 21:00 sati održati će se projekcije 6 dokumentarnih glazbenih filmova, te promocija knjige „Srce od zlata (priče ali ne baš za djecu)“ autora Miše Hrnjaka (Menart, 2013). Posjetitelji će na Rockmark štandu moći nabaviti popularne knjige o filmu i glazbi.

Izložbu stripova će otvoriti Krešimir Zimonić, festival će predstaviti Toni Šarić, osnivač Festivala, a publici će svoje filmove predstaviti Filip Meštrović i Robert Bubalo.

Ulaz na sve programe je slobodan.

Program DORF u Ozlju organizira Udruga ljubitelja filma ‘Rare’ iz Vinkovaca, uz potporu Grada Ozlja, knjižare Rockmark, Zaklade Kultura nova i Karlovačkog piva. Medijski partneri su Večernji list, Muzika.hr, KlasikTV, Tv 4 Rijeke, Trend radio, Radio Mrežnica, Dokumentarni.net, Subsite.hr.



Najave