Dani hrvatskog turizma u Bolu na Braču – otvorene online prijave

Slika /arhiva/DHT010--w.jpg

Danas su otvorene online prijave za Dane hrvatskog turizma, tradicionalni skup turističkih djelatnika koji će se ove godine, 26. i 27. listopada, održati u Bolu na Braču. Radni dio programa DHT-a odvijat će se u Bluesun hotelu Elaphusa, kao i dodjela godišnjih turističkih nagrada predstavnicima turističke industrije i najboljim odredištima i to po novom modelu. Na dvodnevnom skupu analizirat će se turistička sezona 2016. te najaviti glavne aktivnosti za pripremu turističke 2017. godine.

Danas su otvorene online prijave za Dane hrvatskog turizma, tradicionalni skup turističkih djelatnika koji će se ove godine, 26. i 27. listopada, održati u Bolu na Braču.

Radni dio programa DHT-a odvijat će se u Bluesun hotelu Elaphusa, kao i dodjela godišnjih turističkih nagrada predstavnicima turističke industrije i najboljim odredištima i to po novom modelu.

Na dvodnevnom skupu analizirat će se turistička sezona 2016. te najaviti glavne aktivnosti za pripremu turističke 2017. godine.

Prvoga dana skupa održava se 16. hrvatski turistički forum s temom „Zračni prijevoz u turizmu  - preko granica do cjelogodišnjeg poslovanja“.

U nastavku, bit će održana prezentacija „Nacionalni turistički brand - mjerenje učinkovitosti i smjernice za 2017.“, dok je u večernjim satima predviđeno svečano otvorenje DHT2016 i dodjela godišnjih hrvatskih turističkih nagrada.

Drugoga dana skupa bit će predstavljeni rezultati istraživanja „Djelatnici - pokretačka snaga turizma“ te prezentacija „CRO kartica - poticanje domaće turističke potrošnje“.

U poslijepodnevnim satima predviđen je okrugli stol s temom „Kako do konkurentnog i održivog modela upravljanja hrvatskim turizmom“.

Isto tako, održat će se niz sastanaka, radionica i tematskih prezentacija, kao i skupovi strukovnih udruga u turizmu.

Na večernjoj završnici Dana hrvatskog turizma bit će dodijeljene godišnje nagrade „top 10 hrvatskog turizma“.

Organizatori skupa su Ministarstvo turizma, Hrvatska gospodarska komore i Hrvatska turistička zajednica.



Pisane vijesti